Wanneer wij een reis maken en het onmogelijke mogelijk maken voor kinderen dan krijgen de ouders van ons ook een kleine maar doeltreffende opleiding. Wij zijn zoals bekend tegenstanders van ongezond en verpakt eten, waardoor we dus bijna altijd bezig zijn om op de reizen gezonde recepten te verzamelen en klaar te maken. Hierdoor worden de reizen dus op twee manieren behandeld 1) om de kinderen een grote belevenis mee te laten maken waarvan ze dachten dat dit niet meer mogelijk zou zijn en 2) Een opvoeding voor ouders om samen met hun kinderen gezonde recepten te benuttigen die zowel voor de kinderen als voor de ouders zelf positief zijn. Mede door deze recepten zullen ouders die met overgewicht kampen tijdens deze reizen dus ook op een gezonde wijze een paar kilo kwijt kunnen raken.

Op deze manier proberen we dus zowel kinderen als ouders te helpen en met deze reizen een aantal doelen te bereiken waar de meeste zich in het normale doen van leven niet bij stil staan. Gezond eten doen we me natuurlijke producten en daarmee stellen we een aantal gezonde recepten samen voordat we vertrekken.

Hierbij wordt dan uiteraard rekening gehouden met wat de kinderen en ouders graag eten en wat niet. We willen er natuurlijk ook geen nachtmerrie van maken maar wel willen we ons houden op het voorbereiden van gezonde natuurlijke maaltijden waar we ons op den duur allemaal fitter en vrolijker bij zullen voelen. Het is daarom van uiterst belang dat ouders wanneer ze met ons mee gaan op reis duidelijk aangeven wat hun voorkeuren zijn. Dit kunnen ze doen door het formulier in te vullen en de leeftijd en gewicht te vermelden en deze bijgesloten naar ons te verzenden. Dit moet minstens een week voor vertrek worden gedaan om aan de voorkeuren te kunnen voldoen.